Hozzávalók

  • 50 dkg túró
  • 10 dkg búzadara
  • 2 tojás
  • 2 ek. kristálycukor
  • Csipet só
  • Zsemlemorzsa
  • Porcukor
  • Vaj
  • Citromhéj
Adag 4

Epres túrógombóc

Túrót áttörjük, hozzáadjuk a cukrot, tojássárgáját, búzadarát, felvert tojásfehérjét, citrom héját. Óvatosan összekeverjük, fél órára hűtőbe tesszük, állni hagyjuk. A masszából gombócokat formálunk úgy, hogy a közepébe egy darab megmosott epret rakunk. Enyhén sós vízben kifőzzük. Vajas, porcukros zsemlemorzsába forgatjuk.

Receptek

Uzbek plov

Tovább

Hotate no saute

Tovább

ISZTRIAI „PLJUKANCI” TÉSZTA

Tovább

Zachtgegaarde Hollandse kalfswang

Tovább

Terre & mer

Tovább

SVIČKOVA

Tovább

Stoofvlees

Tovább

Fiaker-Gulasch

Tovább

VARENYKY MEGGYEL

Tovább

ÇİĞ KÖFTE

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból