Hozzávalók
Töltelékhez
Diótorta
8 dkg darált diót 8 dkg porcukrot és 7 tojás sárgáját 25 percig keverünk. A tojások fehérjéből kemény habot verünk és egy evőkanál zsemlemorzsával a diós masszához keverjük. Két részre osztjuk és tortaformába öntve, mindkettőt
180 C˚-os sütőben negyed óra alatt megsütjük. Az alábbi töltelék háromnegyed részével megtöltjük, majd a maradék krémmel bekenjük a szélét és a tetejét.
A töltelékhez 8 dkg diót és 12 dkg cukrot felfőzünk 1 dl vízben, majd a tűzről levéve 6 dkg vajat addig keverünk el benne, míg teljesen ki nem hűl.
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból