Hozzávalók
Csirke vagy pulykamell almával és camamberttel
A húsból 4 nagy vagy 8 kis szeletet vágunk és mindkét felét besózzuk. Forró serpenyőben, kevés olajon, mindkét felét 1-1 perc alatt elősütjük. Az almát meghámozzuk, magházát kivájjuk és cikkekre vágjuk. Serpenyőben vajat melegítünk és az almát kevés cukorral, valamint fahéjjal világosbarnára pirítjuk. A csirkemellet tepsibe vagy jénai tálba tesszük, ráhalmozzuk az almát és a tetejére tesszük a szeletekre vágott camambert sajtot. Forró sütőben, vagy grillezőben pár perc alatt ráolvasztjuk a sajtot.
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból