Hozzávalók
Coq au vin
A kakast daraboljuk, sózzuk, borsozzuk, lisztbe forgatjuk. Olíva olajban megpirítjuk. A húst félretesszük. A visszamaradt zsiradékban megpirítjuk a kockára vágott szalonnát, shallott hagymát, paradicsompürét. Pár perc pirítás után felöntjük a brandyvel, majd a vörösborral. Beletesszük a húsokat és a fűszereket. Készre főzzük, tálalás előtt vajjal dúsítjuk, friss petrezselyemmel megszórjuk.
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból