Hozzávalók
Chorizzós Enchilada
Olíva olajon megpirítjuk a finomra vágott fokhagyma 2/3-át, majd a hagymát és a sertéshúst.
Ízesítjük korianderrel, római köménnyel, mexikói fűszerkeverékkel, chili paprikával és sóval, borssal. Hozzáadjuk a sűrített paradicsomot és kb. egy órát főzzük. A megmaradt fokhagymát olíva olajon megpirítjuk, ráöntjük a paradicsomlét, szurokfűvel, borssal, sóval ízesítjük. Sűrűre forraljuk.
Az elkészült ragut tortillákba tekerjük, kiolajozott tepsibe szorosan egymás mellé helyezzük őket, egyenletesen rájuk öntjük a paradicsomszószt, megszórjuk a tetejüket reszelt sajttal és 180°C-os sütőben besütjük. Tálaláskor tejföllel és finomra vágott korianderrel díszítjük.
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból