Hozzávalók
Borjúcsülök milánói rizottóval
A borjúcsülköt kicsontozzuk, a húst kötözzük, sózzuk, borsozzuk, kérgezzük. A zöldségeket kockára vágjuk, olívaolajon megfuttatjuk, felöntjük vörösborral, és a hámozott, kockázott paradicsommal.
Sózzuk, borsozzuk és fűszerezzük. A húst és a csontot ebbe a pároló lébe tesszük és kb. két óra alatt készre pároljuk. A borjúcsontot elfűrészeljük, és a velőt kiszedjük belőle.
A hagymát olíva olajon megpirítjuk, hozzá adjuk, a rizst együtt pirítjuk, majd felöntjük fehérborral. Ha a bor elfőtt róla hozzáadjuk a sáfrányt és fokozatosan az alaplevet. Mikor már majdnem kész belekeverjük a vajat, hozzáadjuk a velőt és a reszelt parmezán sajtot. A szeletelt csülök mellé tálaljuk.
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból