Hozzávalók

  • 50 dkg tejes borjú
  • 3 db citrom
  • 20 dkg majonéz
  • 30 dkg spárga
  • 3 dl száraz fehér bor
  • 3 dl szárnyas alaplé
  • bors
Adag 4

Borjú Citromos Spárga Szószban

A borjút sózzuk, borsozzuk és fokhagymával, rozmaringgal kérgezzük kevés olíva olajon. Csirke alaplével és fehér borral, capri bogyóval 170°C-on kb. 35 perc alatt 65°C maghőmérsékletig sütjük. Kihűtjük, szeleteljük.
A spárgát kevés olajon megpirítjuk és alaplével turmixoljuk. Hidegen majonézzel, citrom levével, sóval, összekeverjük és a borjú mellé tálaljuk.

Receptek

MUGHLAI GYÖMBÉRES CSIRKE

Tovább

SARMALE

Tovább

SAVANYÚ KÁPOSZTA BORDÁCSKÁVAL

Tovább

MILÁNÓI RIZOTTÓ VELŐS CSONTTAL

Tovább

Uzbek plov

Tovább

Zachtgegaarde Hollandse kalfswang

Tovább

Terre & mer

Tovább

SVIČKOVA

Tovább

Stoofvlees

Tovább

Fiaker-Gulasch

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból