Hozzávalók
Almával – camamberttel – dióval töltött pulykamell
A pulykamellből négy nagy szeletet vágunk, vékonyra klopfoljuk és mindkét oldalát besózzuk. Az almát meghámozzuk, magházát kivágjuk és felszeleteljük. Serpenyőben kevés vajon a diót elkezdjük pirítani, majd hozzáadjuk az almát és megpároljuk. Lecsepegtetjük, tálba tesszük és összekeverjük a kockára vágott camambert sajttal. Elosztjuk négyfelé, beletesszük a pulykaszeletekbe és felgöngyöljük. Bepanírozzuk, azaz lisztbe, felvert tojásba és morzsába forgatjuk. Nem túl forró olajban barnára ropogósra sütjük.
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból