Hozzávalók
Grönlandi laposhal vongole kagylóval
Egy serpenyőben megpirítjuk a felszeletelt fokhagymát és újhagymát, valamint az apró kockára vágott kápiát. Rátesszük a megmosott vongolét, felöntjük a fehérborral és nagy lángon összeforraljuk. Legvégül hozzáadjuk a vaj felét és a citrom levét. Sózzuk és megszórjuk a finomra vágott petrezselyemmel.
A halfilét sózás nélkül sütőpapírral bélelt tepsire tesszük, mindegyik tetejére két vajdarabot teszünk és 180 fokos sütőben 8-10 perc alatt készre sütjük. Tányérra szedjük és mindegyik tetejére szedünk a kagylóraguból.
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból