Hozzávalók
Marharostélyos langyos lencsesalátával
A rostélyost megtisztítjuk, lehártyázzuk, és madzaggal szorosan összekötjük, hogy henger alakot kapjuk. A fűszereket a sóval egy mozsárban összetörjük és beledörzsöljük a húsba. Forró serpenyőben, kevés olajon körbepirítjuk. 220 fokra előmelegített sütőben 15 percig sütjük, majd egy tányérra áttesszük és langyos helyen pihentetjük.
A salátához a lencsét bő sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük, kissé leöblítjük és egy tálba tesszük. A zöldségeket apróra vágjuk és a lencséhez adjuk. A cukrot és az ecetet 3 dl vízzel felforraljuk és forrón a lencsére öntjük. Rálocsoljuk az olíva olajat és összekeverjük. A felszeletelt rostélyossal tálaljuk
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból