Hozzávalók
Rozmaringos göngyölt malackaraj erdei gomba salátával
A mirelit gombát bő hideg vízbe tesszük, így hagyjuk kiolvadni, majd leszűrjük. Egy liter vizet felteszünk melegedni, babérral, hagymával, sóval, cukorral és ecettel. 10 perc főzés után kiszedjük a hagymát és a babért és beletesszük a gombákat. 5-6 percig főzzük és hagyjuk a levében kihűlni. Meglocsoljuk olívaolajjal és megszórjuk finomra vágott petrezselyemmel.
A fűszereket és a sót késsel durvára vágjuk. A malacot hosszában késsel megnyitjuk és kiterítjük. Megkenjük a fűszerkeverékkel és feltekerjük. Szorosan megkötözzük és sütőpapírral bélelt tepsire tesszük. 160 fokos sütőben 50 percig, majd 210 fokon még 15 percig sütjük. 20 perc pihentetés után vékonyan felszeleteljük és a gombasalátával tálaljuk.
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból