Hozzávalók
Vermicelles (gesztenyepüré)
Főzzük a gesztenyét a tejben kb. 15 percig, amíg jó puha nem lesz, aztán pürésítsük össze és hagyjuk kihűlni. Forraljuk a vizet a cukorral és a vanília rúddal, amíg sűrű szirupot kapunk. Majd vegyük ki belőle a rudat, és a folyadékot adjuk a gesztenyepüréhez.
Keverjük össze az egészet a cseresznyelikőrrel, amíg az egész massza kenhető nem lesz. Végül nyomjuk át a keveréket egy vermicelles nyomón, vagy egy habzsákon lyukacsos végű kiegészítővel – az így kapott „kígyózó” csemegét tálaljuk.
Kapcsolódó termékek
Zöldpont koriander
20g
279-
360-
Petrezselyemzöld
Petrezselyemzöld
10g/tasak
159-
210-
Shan’shi Chop Suey ázsiai vegyes zöldség
Ázsiai vegyes zöldség ecetes lében.
569-
730-
Pirított hagyma
Ropogós, sült hagyma darabok
200g
383-
490-
Gyorsfagyasztott zöldség keverék
Csz.:123458
Gyorsfagyasztott sárgarépa, karfiol és brokkoli keverék
299-
380-
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból