Hozzávalók
Céklaleves laposhallal
Aprítsuk fel a hagymát és a fokhagymát, majd pirítsuk meg őket egy kevés olajban. Locsoljuk meg a fehérborral. Adjuk hozzá a fűszereket, és hagyjuk főni lassú tűzön. Vágjuk nagyobb darabokra a céklát, és tegyük egy lábasba a csirke alaplével és a céklalével együtt. Főzzük tovább lassú tűzön.
Ezután tegyük a levesbe a málnalevet és a kaprot, pürésítsük egy kézi mixerrel, és szűrjük át egy finom szűrőn. Adjuk hozzá a tejfölt, és ízesítsük citrommal, sóval. Tálaláskor tegyük a levesbe a füstölt halat és némi aprított kaprot.
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból