Hozzávalók
Meggyes piskóta forgáccsal
Keverjük össze a meggyet a cukorral és a vaníliás cukorral, és hagyjuk összeállni egy kicsit.
A forgácshoz keverjük össze a kétféle cukrot, a fahéjat és a sót. Keverjük bele a vajat is. Adjuk hozzá a lisztet és a zabpelyhet, és addig kavarjuk, amíg forgácsdarabok nem keletkeznek.
Tegyük a tésztát a tepsibe, és szórjuk rá a meggyet, majd a forgácsot nagyobb darabokban. Süssük 45 percig 175°C-os sütőben.
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból