Hozzávalók

  • 45 dkg liszt,
  • 4,5 dl víz,
  • 18 tojás,
  • csipet só,
  • 6 dl olaj,
  • fahéj, porcukor ízlés szerint,
  • ½ kg csokoládé,
  • 200 g vaj,
  • 2 dl víz,
  • 1 kk. szárított chilipor
Elkészítési idő 90 perc
Adag 4

Fahéjas churros chilis csokiszósszal

Az olajat a vízzel, csipet sóval feltesszük forrni. Amikor felforr, hozzáadjuk a lisztet és keverés mellett addig főzzük, míg az edény szélétől el nem válik. Levesszük a tűzről, és 2 perc pihentetés után egyesével hozzáadjuk a tojásokat. A kész masszát habzsákba töltjük, és csillagcsövön keresztül forró olajba nyomjuk, aranybarnára sütjük. Fahéjas porcukorral megszórjuk.
Vízfürdő felett habüstben felolvasztjuk a csokoládét a vajjal együtt. A chilit hozzászórjuk, és vízzel hígítjuk mártás állagúra.

Receptek

Uzbek plov

Tovább

Hotate no saute

Tovább

ISZTRIAI „PLJUKANCI” TÉSZTA

Tovább

Zachtgegaarde Hollandse kalfswang

Tovább

Terre & mer

Tovább

SVIČKOVA

Tovább

Stoofvlees

Tovább

Fiaker-Gulasch

Tovább

VARENYKY MEGGYEL

Tovább

ÇİĞ KÖFTE

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból