Hozzávalók
Feketekagyló fehérborgőzben párolva, chilis kókusztejkrémmel
A tisztított feketekagylókat tegyük egy előforrósított nagy lábasba.
Öntsük hozzá a fehérbort, adjuk hozzá a kakukkfüvet, és fedő alatt pár perc alatt pároljuk készre. Szűrjük le, és takarjuk le egy alumínium fóliával, és tartsuk melegen, a pároló levet ne öntsük ki. Kevés olíva olajon pároljuk meg a kimagozott chilipaprikát, a fokhagymát, a citromfüvet és az újhagymát.
Sózzuk, borsozzuk, majd öntsük vissza a pároló levet, forraljuk össze, majd öntsük bele a tejszínt, a kókusztejkrémet, forraljuk össze, majd szűrjük le. A leszűrt levet forraljuk mártás sűrűségűre, a kagylót tegyük egy nagy tálba, és öntsük rá a kókusztejkrémet, tetejét szórjuk meg kevés apróra vágott korianderrel.
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból