Hozzávalók

  • kecsegefilé,
  • só, olaj, vaj,
  • 4 db garnélafarok,
  • 1 ek olívaolaj,
  • 20 dkg spagetti,
  • 1 db édeskömény,
  • só,
  • 5 dkg vaj,
  • 1 db citrom
Elkészítési idő 75 perc
Adag 4

Kecsege garnélával és spagettivel

A spagettit, forrásban lévő sós vízben kifőzzük. Az édesköményt vékonyan felszeleteljük, kevés olívaolajon megpároljuk. Összeforgatjuk a spagettivel, ízesítjük kevés citromlével és sóval.
A kecsegefilét besózzuk és kevés olajon mindkét oldalát megpirítjuk. Hozzáadjuk a vajat és folyamatosan locsolgatva készre sütjük.
A garnélát hirtelen megpirítjuk.
A kecsegét a spagettivel és a pirított garnélával tálaljuk.

Receptek

Bacalhau confitado

Tovább

BoLuo gulao xiaqiu

Tovább

Hotate no saute

Tovább

Terre & mer

Tovább

Éjféli falatkák: alufóliában sült krumpli garnélarákkal és céklával

Tovább

Gratinált osztriga pezsgőhabbal

Tovább

Rákos-marhás kenyérfalatkák

Tovább

A homár feldarabolása

Tovább

Pontykrém wrapban

Tovább

Ponty zöldségcsíkokkal

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból