Hozzávalók

  • 20 dkg szarvasgerinc,
  • 10 dkg ördögszekér gomba,
  • 4 szál zöldspárga,
  • 1 db mogyoróhagyma (salotta),
  • parmezán sajt,
  • só, feketebors, olívaolaj
Elkészítési idő 70 perc
Adag 4

Szarvasgerinc carpaccio ördögszekér gombával és parmezánnal

A szarvasgerincet lehártyázzuk, és hosszában kettévágjuk. Körbesózzuk és beolajozzuk. Szorosan becsomagoljuk műanyag fóliába, és egy napra a hűtőbe tesszük. A gombát megtisztítjuk, félbevágjuk, és a vágott felületén hirtelen megpirítjuk. Tálba tesszük, hozzáadjuk a finomra vágott mogyoróhagymát és a ferdén feldarabolt spárgát. Ízesítjük sóval és feketeborssal, valamint kevés olívaolajjal.
A szarvast kicsomagoljuk, hajszálvékonyan felszeleteljük, és előre lehűtött hideg tányérokon körben lefektetjük. Ráhalmozzuk a kihűlt gombákat, és parmezánt forgácsolunk a tetejére.

Receptek

MUGHLAI GYÖMBÉRES CSIRKE

Tovább

SARMALE

Tovább

SAVANYÚ KÁPOSZTA BORDÁCSKÁVAL

Tovább

MILÁNÓI RIZOTTÓ VELŐS CSONTTAL

Tovább

Uzbek plov

Tovább

Zachtgegaarde Hollandse kalfswang

Tovább

Terre & mer

Tovább

SVIČKOVA

Tovább

Stoofvlees

Tovább

Fiaker-Gulasch

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból