Hozzávalók
Szarvasgerinc carpaccio ördögszekér gombával és parmezánnal
A szarvasgerincet lehártyázzuk, és hosszában kettévágjuk. Körbesózzuk és beolajozzuk. Szorosan becsomagoljuk műanyag fóliába, és egy napra a hűtőbe tesszük. A gombát megtisztítjuk, félbevágjuk, és a vágott felületén hirtelen megpirítjuk. Tálba tesszük, hozzáadjuk a finomra vágott mogyoróhagymát és a ferdén feldarabolt spárgát. Ízesítjük sóval és feketeborssal, valamint kevés olívaolajjal.
A szarvast kicsomagoljuk, hajszálvékonyan felszeleteljük, és előre lehűtött hideg tányérokon körben lefektetjük. Ráhalmozzuk a kihűlt gombákat, és parmezánt forgácsolunk a tetejére.
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból