Hozzávalók
Szarvashússal töltött canelloni
A szarvasgerincet vékonyan felcsíkozzuk, és forró serpenyőben, kevés olívaolajon hirtelen megpirítjuk. Hozzáadjuk a gombát, a karikára vágott újhagymát és a finomra vágott petrezselymet. Ízesítjük sóval és borssal, és a tűzről lehúzva elkeverjük benne a vajat.
A tésztákat kiterítjük, rájuk tesszük a ragut, és szorosan feltekerjük őket. Hőálló tálba tesszük egymás mellé, megszórjuk reszelt parmezánnal, és 180 fokos sütőben 20 perc alatt megsütjük.
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból