Hozzávalók
A tálaláshoz:
Vaddisznóburger
A húst és a szalonnát a kétféle hagymával együtt húsdarálón kétszer ledaráljuk. Ízesítjük sóval, borssal, pirospaprikával, kakukkfűvel, és alaposan összedolgozzuk. 6 részre osztjuk, és húspogácsákat formázunk belőle. Mindet olajjal vékonyan kent tálcára rakjuk, a tetejüket is olajozzuk, sütőpapírral fedjük, majd folpakba csomagolva 1 órára fagyasztóba tesszük. Tapadásmentes serpenyőben 2-3 percig, majd óvatosan megfordítva a másik oldalát is ugyanennyi ideig sütjük.
A zsemlét kettévágjuk, a vágott felükkel lefelé a serpenyőben kissé megpirítjuk. Az alsó felére salátát teszünk, erre kerül a húspogácsa, vékony szelet sajt, hagyma- és paradicsomkarika, újabb adag saláta, végül a felső felével befedjük. A rétegezés közben ízlés szerint majonézt, ketchupot és mustárt is teszünk bele. A kész hamburgert bambuszpálcával megtűzzük, és sült burgonya kíséretében azonnal tálaljuk.
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból