Hozzávalók

  • 8 nagyobb gomba
  • 15 cm-es póréhagymadarab
  • olívaolaj
  • 20 dkg cukkinihús
  • 1 piros kaliforniai paprika
  • 1 kisebb sárgarépa
  • frissen őrölt színes bors
  • morzsolt oregánó
  • 10 dkg feta sajt
  • a tálaláshoz:
  • néhány friss oregánóág
Elkészítési idő 70 perc
Adag 4 főre

Töltött portobello

A gombát megmossuk, a tönkjét eltávolítjuk.

Az alaposan megtisztított, félbevágott hagymát apróra, a cukkinit, a paprikát és a sárgarépát kisebb kockákra vágjuk. A hagymát 1 evőkanál olívaolajon megdinszteljük, hozzáadjuk a cukkinit, a paprikát és a sárgarépát, sóval, borssal és oregánóval ízesítjük. Amikor a zöldségek félig megpuhultak, az olajjal kívülről megkent gombafejeket megtöltjük a zöldségekkel. Előmelegített sütőben 1/2 órát sütjük. Kivesszük, megszórjuk mindet a felkockázott fetával, visszatesszük a sütőbe, és további 10-15 percig pirítjuk. A sütőből kivéve friss oregánóval díszítve tálaljuk.

Receptek

Bacalhau confitado

Tovább

BoLuo gulao xiaqiu

Tovább

Hotate no saute

Tovább

Terre & mer

Tovább

Éjféli falatkák: alufóliában sült krumpli garnélarákkal és céklával

Tovább

Gratinált osztriga pezsgőhabbal

Tovább

Rákos-marhás kenyérfalatkák

Tovább

A homár feldarabolása

Tovább

Pontykrém wrapban

Tovább

Ponty zöldségcsíkokkal

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból