Hozzávalók

  • 1 kg nyers iberico sonka
  • a páchoz:
  • 4-5 evőkanál olaj
  • frissen őrölt tarka bors
  • néhány rozmaringlevél
  • csili (elhagyható)
  • fokhagyma granulátum
  • a tálaláshoz:
  • sült burgonya
  • merlot
Elkészítési idő 120 perc
Adag 4 főre

Sült sonka

A sonkát megtisztítjuk, a pác hozzávalóit elkeverjük.

A húst bedörzsöljük a páccal, a maradékot ráöntjük, és jól záródó dobozban 1 napra hűtőbe tesszük. Enyhén olajozott tepsibe tesszük, és előmelegített, 180-190 fokos sütőben kb. 1,5 órát sütjük. Fedő nélkül további 30 percig pirítjuk, közben meg is fordítjuk. Sült burgonyával körítjük, merlot kínálunk hozzá.

Receptek

MUGHLAI GYÖMBÉRES CSIRKE

Tovább

SARMALE

Tovább

SAVANYÚ KÁPOSZTA BORDÁCSKÁVAL

Tovább

MILÁNÓI RIZOTTÓ VELŐS CSONTTAL

Tovább

Uzbek plov

Tovább

Zachtgegaarde Hollandse kalfswang

Tovább

Terre & mer

Tovább

SVIČKOVA

Tovább

Stoofvlees

Tovább

Fiaker-Gulasch

Tovább

Iratkozz fel a hírlevélre!

Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.

Igényelj METRO kártyát

A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.

metro.hu

Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.

Meríts ötleteket friss katalógusainkból