Hozzávalók
Gombás rizssaláta
A gombát megtisztítjuk, leöblítjük, a nedvességet leitatjuk róla.
Az átmosott rizst kétszeres mennyiségű vízben a fűszerekkel puhára főzzük.
A felaprított vöröshagymát kevés olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a keresztben felszeletelt gombát. Sózzuk, borsozzuk, csilipehellyel és zúzott fokhagymával ízesítjük. Az edényt lefedjük, és 10 percig lassú tűzön pároljuk a ragut. A fedőt levesszük, ha a gomba túl sok levet eresztett, a nagyját elpárologtatjuk. A főtt rizshez forgatjuk, aprított petrezselyemmel és bazsalikommal megszórjuk. Köretként vagy magában tálaljuk.
Kapcsolódó termékek
Zöldpont koriander
20g
279-
360-
Petrezselyemzöld
Petrezselyemzöld
10g/tasak
159-
210-
Shan’shi Chop Suey ázsiai vegyes zöldség
Ázsiai vegyes zöldség ecetes lében.
569-
730-
Pirított hagyma
Ropogós, sült hagyma darabok
200g
383-
490-
Gyorsfagyasztott zöldség keverék
Csz.:123458
Gyorsfagyasztott sárgarépa, karfiol és brokkoli keverék
299-
380-
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból