Hozzávalók
Ázsiai gombaragu tésztával
A zöldségeket megtisztítjuk, a gombát tetszés szerint félbevágjuk.
A pak choi-t nagyságtól függően 4-6 darabra vágjuk, a sárgarépát és a gyömbért vékonyra szeleteljük. A paprikát apróra kockázzuk.
Kevés oívaolajat hevítünk, rátesszük a sárgarépát és a gyömbért. Roppanósan puhára pároljuk, közben sózzuk, borsozzuk, zúzott fokhagymával és csilivel ízesítjük. Hozzáadjuk a gombát, a paprikát, és puhulásig pirítjuk/pároljuk. Beletesszük a pak choi-t, hozzáöntjük a zöldségalaplevet, és pár percig kis lángon főzzük. Végül ízesítjük a mézzel, a balzsamecettel és a szójaszósszal, óvatosan összeforgatjuk. Szezámmaggal meghintve, korianderzölddel díszítve, főtt tésztával körítve tálaljuk.
Kapcsolódó termékek
Zöldpont koriander
20g
279-
360-
Petrezselyemzöld
Petrezselyemzöld
10g/tasak
159-
210-
Shan’shi Chop Suey ázsiai vegyes zöldség
Ázsiai vegyes zöldség ecetes lében.
569-
730-
Pirított hagyma
Ropogós, sült hagyma darabok
200g
383-
490-
Gyorsfagyasztott zöldség keverék
Csz.:123458
Gyorsfagyasztott sárgarépa, karfiol és brokkoli keverék
299-
380-
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból