Hozzávalók
A sütéshez és a tálaláshoz:
A tálaláshoz:
Sóágyon sült osztriga
Felnyitjuk az osztrigát, lefejtjük és megtisztítjuk a húsát, a felesleges részeket levágjuk. A tojást a sóval elhabarjuk.
A tengeri sót tepsibe terítjük, rásorakoztatjuk az osztrigahéjakat. Elosztjuk bennük az osztrigahúst, tojást kanalazunk a tetejére. Megszórjuk parmezánnal, és meglocsoljuk vajjal. Előmelegített, 200 fokos sütőben kb. 5 perc alatt készre sütjük.
Sóágyon, citromlével megcsepegtetve, kaporral díszítve tálaljuk.
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból