Hozzávalók
Párolt halibut vegyes zöldségkörettel
A répát kb. 10 cm hosszú, vékony csíkokra szeljük, és az egyben hagyott fokhagymagerezdekkel együtt kevés vízben, sóval, borssal, ízesítve puhára főzzük, majd leszűrjük.
A krumplit vékony hasábokra vágjuk, leszárítjuk. Bő olajban pirosra sütjük, lecsöpögtetjük. Mindet melegen tartjuk.
Az alaplevet és a bort babérlevéllel felforraljuk, beleengedjük a halszeleteket, és 5–10 percet főzzük.
Tálaláskor a tányérra pakolunk a zöldségekből, óvatosan ráemeljük a halat. Rakunk rá lime-szeletet, darabolt paradicsomot, felkarikázott újhagymát, rozmaringot, végül az egészet meglocsoljuk olívaolajjal. Azonnal tálaljuk.
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból