Hozzávalók
a páchoz:
a zöldségágyhoz:
a tálaláshoz:
Pisztráng zöldségágyon, csőben sütve
A pác hozzávalóit összekeverjük, kívül-belül bedörzsöljük vele a halat, és pár órát állni hagyjuk.
A zöldségeket megtisztítjuk, mindent falatnyi darabokra vágunk. Tepsire halmozzuk, sózzuk, borsozzuk, ráfektetjük a pácból kiemelt pisztrángot, végül ráöntjük a páclevet. Előmelegített, 180 fokos sütőben készre sütjük, közben a halat félidőben megfordítjuk. Durvára darabolt petrezselyemzölddel díszítve azonnal tálaljuk.
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból