Hozzávalók
néhány szál petrezselyemzöld
2-3 evőkanál olaj
8-10 nagyobb, olajos lében eltett aszalt paradicsom
20 dkg kecskesajt
frissen őrölt tarka bors
1 maréknyi dió
a tálaláshoz:
aprított petrezselyemzöld
parmezán
Kecskesajttal töltött aszalt paradicsom
Finom falatkák az esti beszélgetésekhez.
A petrezselyemleveleket ropogósra sütjük az olajban, kiszedjük, leszárítjuk, majd a kihűlt olajjal turmixoljuk.
A diót durvára daraboljuk. A kecskesajtot átgyúrjuk, közben ízesítjük borssal és hozzádolgozzuk a diót is. Lecsippentünk 1 adagot, és nagyobb golyóvá formáljuk. 2 paradicsomdarab közé helyezzük, a tetejét meghintjük aprított petrezselyemzölddel és reszelt parmezánnal. Így járunk el a többi alapanyaggal is.
A töltött paradicsomokat a petrezselymes olajjal megcsepegtetve tálaljuk.
Kapcsolódó termékek
Zöldpont koriander
20g
279-
360-
Petrezselyemzöld
Petrezselyemzöld
10g/tasak
159-
210-
Shan’shi Chop Suey ázsiai vegyes zöldség
Ázsiai vegyes zöldség ecetes lében.
569-
730-
Pirított hagyma
Ropogós, sült hagyma darabok
200g
383-
490-
Gyorsfagyasztott zöldség keverék
Csz.:123458
Gyorsfagyasztott sárgarépa, karfiol és brokkoli keverék
299-
380-
Iratkozz fel a hírlevélre!
Értesülj elsőként a METRO legújabb ajánlatairól.Igényelj METRO kártyát
A bevásárlás igazi élménye, lépje be egy új világba, ahol sose fogynak el az akciók.metro.hu
Látogasson el weboldalunkra friss ajánlatainkért.
Meríts ötleteket friss katalógusainkból